OVER ONS

Wie wij zijn

Al 10 jaar helpen wij bedrijven om het hoogste rendement te behalen uit hun digitale media- en social media marketing.
Online marketing vereist een aanpak op maat want elk bedrijf is uniek.
Onze marketing experts hebben ervaring om jouw social media kanalen doelgericht in te zetten om een hogere rendement de behalen voor jouw onderneming. Onze experts doen dat niet alleen door het ontwikkelen van een strategische digitale plan, maar ook door online adverteren en deze data te analayseren voor toekomstige marketingacties. Neem vandaag nog contact met ons op dan bekijken we samen hoe wij de groei van jouw bedrijf kunnen ondersteunen en hoe wij jouw ondernming kunnen helpen naar een solide weg van succes en winst.
ielevate

Onze Agile Aanpak

Het grote voordeel van onze Agile aanpak is het snelle schakelen. Met een Agile aanpak kun je als bedrijf efficiënt en snel inspelen op trends en vernieuwingen in de markt. Door continue feedback van stakeholders ben je in staat snel aanpassingen door te voeren als iets niét werkt. Met de Agile aanpak is klantwaarde altijd het uitgangspunt. Bij Agile werken gaat het meer om slimmer dan om harder werken!

iElevate Succes

We hebben ervaring met een groot aantal klanten van verschillen branches, Wat voorbeelden zijn:
  • Makelaardij
  • Toerisme
  • Beauty en Haarverzorging
  • Restaurant & Cafe’s
  • Avondleven
Onze marketing experts assisteren je graag met enthousiasme met de creatie van jouw unieke digitaal marketingplan die jouw zakelijk succes verhoogt.

Contactgegevens

Samen komen we tot een unieke social media strategie voor jouw onderneming.
Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Email adres

info@ielevate.nl

Adres

Sophiakade 6,
3061 DK Rotterdam

Telefoon

+31-650161461